Verzenden en retourneren

Verzenden
Je bestelling bij Cute Little You wordt via een brievenbus pakket of via pakketpost verstuurd. Hierbij is altijd een track en trace beschikbaar.

Verzendkosten
De verzending van je pakket binnen Nederland is gratis vanaf €75,00. Bij bestellingen onder €75,00 wordt €4,95 verzendkosten in rekening gebracht.

De verzending van je pakket naar België is gratis vanaf €125,00. Bij bestellingen onder de €125,00 wordt €7,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd
Je bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen via Post NL verstuurd naar het door jouw opgegeven adres. Gepersonaliseerde items hebben een levertijd van 5-10 werkdagen en 3d textured design items hebben een levertijd van 1-5 werkdagen. Je bestelling wordt in één pakket verstuurd. Houd er rekening mee dat het door drukte bij Post NL soms langer kan duren voor de aflevering van jouw pakket.

Volg je pakketje
Nadat je een bestelling hebt gedaan op cutelittleyou.nl ontvang je, na de eerste scan bij Post NL een e-mail met daarin een Track & Trace. Hiermee kun je je pakketje volgen tot aan de aflevering.

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat je bestelde artikel(en) niet naar verwachting zijn. Tot 14 dagen na bezorging mag jouw bestelling geretourneerd worden. De bestelling mag zijn uitgepakt en geprobeerd, zolang de producten van de bestelling niet zijn beschadigd en de producten zijn voorzien van een origineel hangtag. Bij slijtage of schade zijn wij gerechtigd om de schade te verrekenen. Let op! Gepersonaliseerde items kunnen niet retour verstuurd worden.

Je kunt jouw bestelling gemakkelijk retourneren! In de e-mail waar je het track en trace nummer hebt ontvangen staat een knop 'retourlabel downloaden'. Indien je deze e-mail niet meer hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt aangeven wat de reden van retour is (dit is niet verplicht). Vul jouw e-mail adres in en download het retour label. Het retour label kun je uitprinten met iedere (laser)printer. Verpak de bestelling zorgvuldig en bevestig het retour etiket zichtbaar op het pakket. Lever het verzendklare retour pakket in bij een PostNL-locatie. Het retour label kun je on-line betalen zodat je  niet meer hoeft te betalen bij het servicepunt.

Retourlabel van MyParcel aanmaken

De kosten voor het retourneren bedragen
Nederland €4,95 voor een brievenbus pakketje en €6,95 voor een pakket.
België €9,95

 

 

Winkelwagen