Creditcard

(Visa, MasterCard en Maestro) Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Je plaatst een bestelling en geeft aan met een creditcard van VISA, MasterCard of Maestro te willen betalen. Vervolgens wordt er gevraagd het nummer van de creditcard en de zogenaamde CVC-code in te voeren. Omwille van de veiligheid wordt bij (online) betalen met een creditcard ook steeds vaker om een pin- of andere code gevraagd. Door de gevraagde gegevens in te voeren, autoriseer je de betaling. Vervolgens wordt CuteLY geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

PayPal

Met PayPal kan je veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via jouw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming.

Meer informatie over de PayPal Aankoopbescherming

Klarna ”Betaal na Ontvangst”

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

Klarna voert voor CuteLY het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaalverzoek van Klarna via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen.

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

De kaartgegevens worden uit het Apple device gehaald en bevestigd met een Touch ID, Face ID of de toegangscode, dus volledig via de nieuwste Strong Customer Authentication (SCA) normen. Vervolgens ontvangt PAY. deze gegevens.

Op basis van de gekoppelde debitcard (MAESTRO) of creditcard (VISA/Mastercard) verwerkt PAY. de betaling op die kaart en ontvangt het geld via de gekozen route.


APPLE PAY
Wanneer je een betaling doet met Apple Pay, maakt Apple Pay gebruik van een device-specifiek nummer en een unieke transactiecode. Apple Pay werkt met Face ID of Touch ID om tweestaps­verificatie in te stellen.


BANCONTACT

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Winkelwagen